Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com
Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com

Ladies of Soul kondigen tiende Ziggo Dome show aan

Door de aanhoudende vraag naar tickets voor een extra show van de Ladies of Soul start vandaag de ticketverkoop voor een tweede show in 2017 op vrijdag 10 februari in de Ziggo Dome. Het concept, ontstaan als ode aan pure muziek van toen en nu, is sinds de start in 2014 een groot succes. Deze extra avond in 2017 is alweer de tiende show die de dames aankondigen.

MICHAEL JACKSON || NEVER FORGET THE LEGEND || 25TH OF JUNE || WESTERUNIE

Zeven jaar geleden verliet de grootste popster aller tijden voorgoed het aardse podium. En legendes dien je te eren met een glimlach en een magisch feestje. Daarom brengen wij een ode aan de legende op 25 juni in Amsterdam.

Ticketlink: https://goo.gl/6WGP8s

Een lekker avondje die rammetje vol zit met de herkenbare klappers uit het repertoire van één van de invloedrijkste sterren die onze wereld ooit gekend heeft. Van Thriller tot Ben, van Bad tot Billie Jean. Oh, en tussendoor maken als bonus ook nog uitstapjes naar artiesten die onder de invloed van MJ hun loopbaan zagen floreren.

Moonwalkend de nacht door. Witte handschoenen zijn toegestaan.✌

Cast Musicals Gone Mad 2016 bekend

Parodie voor iedereen die niet dood gevonden wil worden bij een musical

Een rol krijgen in een musical is momenteel het ergste wat een acteur kan overkomen.  Tegenwoordig spreekt men liever van ‘muziektheater’ of ‘theaterconcerten’.  Serieuze acteurs zetten – niet gehinderd door enig musicalhistorisch besef – muzikale toneelstukken op de planken, terwijl grote megamusicals genoodzaakt zijn onder te duiken in een achterhuis. Degenen die vroeger triomfen vierden in musicals, behoren nu tot de outcast van het theaterlandschap. Musicals Gone Mad probeert hen in deze moeilijke dagen een stem te geven. Musicals Gone Mad is op zondag 26 en maandag 27 juni 2016 te zien in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.


Riemen vast en lachen geblazen want Boeing Boeing komt eraan!

o.a. Bas Muijs, Arijan van Bavel en Mariska van Kolck in hilarische klucht

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de klucht: Boeing Boeing komt terug! Vandaag maakt producent Theater van de Klucht bekend het hilarische verhaal van de charmante piloot, zijn norse huishoudster en gepassioneerde stewardessen naar de Nederlandse theaters te brengen. Onder anderen acteurs Bas Muijs, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers en Arijan van Bavel vervullen rollen in de bekende komedie. Paul van Ewijk is verantwoordelijk voor de regie. Boeing Boeing reist vanaf half januari langs de theaters, met de première op maandag 23 januari 2017 in de Rijswijkse Schouwburg.

RAMEAUPLUS 03-11-2016 T/M 22-04-2017

MUZIEK JEAN-PHILIPPE RAMEAU

BEWERKING WILLEM VAN MERWIJK

De wind die de klokken doet luiden – De blazers voegen met Les Boréades een klassieker toe aan een reeks zogenaamde Plus-concerten. De blazers maken het publiek deelgenoot van hun passie voor het stuk, met Rameaus handschrift in een bijzondere hoofdrol.

Waarom werd Rameaus opera Les Boréades tijdens zijn leven wel gerepeteerd, maar nooit uitgevoerd? Lag het stuk politiek gevoelig, was de muziek te moeilijk, of kwam het omdat het theater afbrandde? Wat de reden ook was: de opera raakte in de vergetelheid en kwam pas twee eeuwen later, in 1963, weer bovendrijven. Vreemd toch, want Rameaus symphonie imaginaire is een onvergetelijk meesterwerk. Beeldend, levendig, meeslepend.

PLUS-CONCERTEN

De “plus” reeks is een nieuw concept van het Nederlands Blazers Ensemble, waarbij de mooiste meesterwerken binnen de klassieke muziek onder de loep worden genomen. Hoboïst en artistiek leider Bart Schneemann vertelt het verhaal achter de noten aan de hand van het geprojecteerde manuscript.

SPEELDATA

DO 03 NOV 2016 20:30 AMSTERDAM PODIUM MOZAÏEK KAARTEN

voorpremière

VR 04 NOV 2016 20:15 BREDA DE NIEUWE VESTE

kaartverkoop start 13 juni  INFO@NBE.NL

RAMEAUPLUS 03-11-2016 T/M 22-04-2017Theater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl

Luxe villa's Toscane
Maak kans op mooie prijzen tijdens de Pretparkweken!