Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com

Het Almeerse stadstheatergezelschap Theatergroep Suburbia speelt de zomervoorstelling Vijand van het volk op Stadslandgoed de Kemphaan!

De bewoners van een kleine stad dromen van rijkdom en voorspoed nu er een bron met heilzaam water is ontdekt. Laat de kuurgasten maar komen! Iederéén zal er beter van worden. Aan die droom dreigt een einde te komen als huisarts Thomas Stockman gif ontdekt in het geneeskrachtige water. Journalisten en invloedrijke burgers kiezen de kant van de arts. Maar zijn broer Peter, wethouder in het stadje, heeft zo zijn bedenkingen.

Deze zomervoorstelling van Henrik Ibsen is geestig en bovenal razend actueel: burgers vertrouwen politici niet meer, klokkenluiders raken in het nauw en hardliners radicaliseren. Een wrange en humoristische voorstelling over democratie en familietwist.

De voorstelling wordt gespeeld door:  Xander van Vledder (Willem Ruis, de show van zijn leven, Don Carlos en dit najaar in de VPRO-serie De Maatschap), Justus van Dillen (Don Carlos, vorig jaar in Suburbia's Judas), Hanne Arendzen (Eline Vere, AVROTROS-serie RAMSES), Ruben Brinkman (Hij gelooft in mij, De Tweeling, BNN-serie Feuten), Ad Knippels (The sound of music en dit seizoen in Amandla! Mandela), Titus Boonstra (Suburbia's Antigone, BNN-serie Van God Los) en Sebas Berman (student Toneelacademie Maastricht).

De voorstelling Vijand van het volk is te zien van 15 juni t/m 23 juli 2016 op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Voorafgaand aan de voorstelling wordt een driegangendiner geserveerd.

Speelperiode: 15 juni t/m 23 juli 2016

Première: 24 juni 2016

Locatie: Stadslandgoed de Kemphaan, Almere Meer informatie: www.theatergroepsuburbia.nl

Eten op de Stadsboerderij

De zomervoorstelling van Suburbia is een complete avond uit in een landelijke sfeer. Voorafgaand aan de voorstelling verzorgt Zusjes van Dijk een verrukkelijke maaltijd. Op de Stadsboerderij Almere kunt u genieten van een driegangendiner waarin zo veel mogelijk biologische producten uit de streek zijn verwerkt.Theater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl

Vandaag betaal je geen administratiekosten