Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com

Ludovico Eunaudi, Iris Hond en Lavinia Meijer op EmpeiriaTheater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl


Tuinen van Paleis Soestdijk decor van nieuw klassiek muziekevenement met spectaculaire visuals


Zaterdag 3 september 2016 is de wereldpremière van Empeiria in de tuinen van Paleis Soestdijk. Ludovico Einaudi, Iris Hond, Lavinia Meijer, Rosanne Philippens en nog andere top artiesten die op korte termijn bekend zullen worden gemaakt, zullen onder begeleiding van het Radio Filharmonisch Orkest, met als dirigent Karel Deseure, in een avondvullend programma wereldberoemde klassieke werken en bekende filmmuziek ten gehore brengen. David Grifhorst (o.a. bekend van The Passion), is creatief verantwoordelijk en tekent tevens voor de tv-registratie.

Nog nooit eerder traden op dezelfde dag en op hetzelfde podium zoveel klassieke topsolisten op in het prachtige decor van Paleis Soestdijk, met een spectaculaire visuele ondersteuning. Met de komst van Ludovico Einaudi is de meest succesvolle internationale klassieke artiest van dit moment aanwezig op de eerste editie van Empeiria. Daarnaast vinden grote Nederlandse klassieke solisten, zoals pianiste Iris Hond, harpiste Lavinia Meijer en violiste Rosanne Philippens het fantastisch om aan Empeiria mee te werken en om samen met het Radio Filharmonisch Orkest een nieuwe klassieke belevenis te creëren.

Iris Hond is vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling van het evenement: “Empeiria is het Griekse woord voor beleving. Dit is waar dit evenement ook voor staat. Een nieuwe manier om klassieke muziek te ervaren. Niet alleen door de samenstelling van het programma, maar ook door de totale belevenis er omheen. Noem het een klassiek muziekevenement met wereldberoemde werken met een moderne visuele ondersteuning en dàt op deze zeer bijzondere locatie. Een type evenement waar ik al jaren naar op zoek ben.”


De kaartverkoop voor Empeiria is gestart via www.empeirialive.com

Empeiria  Zaterdag 3 september 2016. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij de Primera vestigingen.