Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com

WAYLON LIVE IN CONCERT

Het hele jaar door wordt Waylon gevraagd om allerlei covers te doen in tv-programma's en op events. Dit jaar wordt het zijn eigen feestje. Samen met Radio Veronica en haar Top 1000 Allertijden neemt Waylon de rol van ambassadeur aan van de beste liedjes ter wereld. Niet in een café maar voor 15.000 man in Ahoy.

Als kind van de Veronica-generatie is Waylon opgegroeid met muziek uit de Top 1000 Allertijden. Met een 15-koppige band zal hij samen met het publiek een selectie maken uit de hitlijst en ervoor zorgen dat deze de allerbeste vertolking krijgt. Een groot feest der herkenning, waarbij hij artiesten en bands die niet meer optreden of niet langer meer onder ons zijn weer een podium geeft middels zijn eigen stem. Een stem waar heel Nederland inmiddels bewondering voor heeft.

De Top 1000 Allertijden wordt door de luisteraars gezien als de lijst der lijsten, een stoere lijst, waar afgelopen jaar meer dan 2,5 miljoen luisteraars op afstemden. Een lijst met de beste hits ooit gemaakt en die bij iedereen wel een herinnering losmaakt.

Locatie Ahoy Rotterdam

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Op do. 24 nov. 2016 zal Waylon voor de eerste keer een volledig eigen concert doen in Ahoy. Samen met Radio Veronica wordt de Top 1000 Allertijden live ten gehore gebracht door de beste en meest veelzijdige zanger van Nederland; een bijna voor de hand liggende combinatie.

TOON ROOS & FRIENDS - CELEBRATING LIFE

DINERCONCERT + AFTERPARTY 21.00 uur

Bird Award winnaar Toon Roos wordt door velen gezien als een van de beste saxofonisten van Europa. Hij wordt geroemd om zijn lyrische en intuitieve stijl van spelen en heeft sinds zijn debuut in 1984 in vele landen getourd en opgetreden met grootheden als John Scofield, Steely Dan, Peter Erskine, Toots Thielemans, Ivan Lins en Joe Zawinul.De goedlachse saxofonist was onlangs nog in een uitverkochte club te horen met Batida. Vanavond is Toon Roos terug voor een speciale avond waarin hij zich van werkelijk alle kanten toont: als muzikant, maar ook als DJ en fanatiek danser!


Holland Zingt Hazes keert in 2017 terug met jubileumeditie

Ook in 2017 komt Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome. Na het succes van de afgelopen vier jaar, maakt producent Stage Entertainment vandaag bekend dat de Ziggo Dome op 23, 24 en 25 maart 2017 voor het vijfde jaar op rij de deuren opent van de grootste bruine kroeg van Nederland. Later dit jaar wordt de line-up bekend gemaakt. Tickets voor deze jubileumeditie zijn verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.Theater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl