Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com


13E BENEFIETCONCERT IN MUZIEKGEBOUW AAN ‘T IJ VOOR DOKTERS VAN DE WERELD

Op maandag 20 juni 2016, de Internationale dag van de Vluchteling, organiseert Rotary het 13e benefietconcert in Muziekgebouw aan ‘t IJ voor Dokters van de Wereld. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan een Zorgbus die mobiele spreekuren mogelijk maakt voor degenen die geen toegang hebben tot de zorg.

Met de Zorgbus rijden vrijwillige artsen en verpleegkundigen rond in Amsterdam en Den Haag. Tijdens inloopspreekuren bieden zij een luisterend oor aan mensen met vragen en problemen en begeleiden zij hen naar de reguliere zorg. Daarnaast geven zij zelfzorgmedicatie mee. Door de grote vraag naar deze zorg is er naast de eerste bus, die zowel in Amsterdam als Den Haag rijdt, een tweede bus noodzakelijk.

MUSICI Anousha Nzume (presentatie), Osiris Trio

Internationaal Danstheater

Nederlands Blazers Ensemble, Joy Wielkens (zang) en Vladimir Spisiak (gitaar), Mekhitar Ghazaryan (piano)

SPEELDATA, MA 20 JUN 2016 20:00 AMSTERDAM MUZIEKGEBOUW AAN 'T IJ KAARTEN

‘DOWN THE RABBIT HOLE’

‘Down The Rabbit Hole’ staat voor avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica, al sinds de opkomst van de popcultuur in de vrijgevochten jaren ’60 de inspiratie van (psycho)rockers, knoppendraaiers, kunstenaars, ontwerpers en filmmakers.

Down The Rabbit Hole is een driedaags festival in park De Groene Heuvels in Beuningen (GLD). Verscholen in het heuvelachtige land van Maas & Waal, rond een onderwaterparadijs met een eigen eeuwenoude natuurlijke bron is dit de perfecte locatie voor een Campingflight. Op zondagochtend 26 juni verzorgt het NBE een concert op het Vurige Veld. ’s Ochtends ontsteken de bezoekers de waakvlam met een ontbijtprogramma met onder meer klassieke muziek…

SPEELDATA

ZO 26 JUN 2016 11:00 BEUNINGEN GROENE HEUVELS, HET VURIGE VELD KAARTEN

Dit (piep)jonge ensemble bestaat uit 10 muzikanten t/m 15 jaar. Het ensemble wordt gecoacht door Willem van Merwijk, Dorian Cooke en Dick Verhoef, alle drie musici van het NBE. Ieder schooljaar wordt het ensemble opnieuw samengesteld. Het jongjongNBE is een samenwerkingsproject van het NBE met het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Het jongjongNBE speelt in december, voorafgaand aan de Finale van de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert, in Theater Junushoff in Wageningen. Daarnaast geven ze enkele concerten tijdens het seizoen.

SPEELDATA

ZO 20 DEC 2015 14:30 WAGENINGEN JUNUSHOFF

voorprogramma van de compositiewedstrijd: de finale

DO 21 APR 2016 19:45 EDE CULTURA

voorprogramma schumannplus

DI 05 JUL 2016 19:30 DEN HAAG KONINKLIJK CONSERVATORIUM


JONGJONGNBETheater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl

Theu Boermans maakte in seizoen 2011-2012 zijn versie van Shakespeare's klassieker Midzomernachtdroom bij het Nationale Toneel.

Een sprankelende en ontroerende voorstelling, die lovend werd ontvangen. De voorstelling is inmiddels door meer dan 45.000 mensen bezocht, en was vorig jaar telkens uitverkocht. Omwille van het Shakespearejaar 2016 komt deze must see nog één keer terug. Van 18 augustus tot en met 1 september speelt de voorstelling tien avonden exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Fotograa Carli Hermès