Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com

Wereldprimeur voor producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt komend theaterseizoen een toneelbewerking van de populaire film Indecent Proposal. Een wereldprimeur voor de producent,  het is namelijk de allereerste keer dat dit verhaal naar het theater wordt gebracht. Artistiek directeur Hans Cornelissen: “We hebben de rechten van het boek waarop ook de film is gebaseerd verworven en Louis van Beek schreef het toneelscript voor ons. Indecent Proposal belooft een zinderende voorstelling te worden over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Met regisseur Paula Bangels, hetzelfde creative team als bij de toneelthriller Fatal Attraction en een zéér fijne cast bestaande uit Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates. Er wordt in de voorstelling een intrigerend vraagstuk opgeworpen. Hoe ver ga je voor een miljoen, laat je je vrouw een nacht met een ander?”. Indecent Proposal is vanaf september te zien. De première vindt plaats op zondag 9 oktober 2016 in de Leidse Schouwburg.

Daphne (Roos van Erkel) en David (Matteo van der Grijn) zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino's het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John (Chris Tates), een excentrieke miljardair, biedt het stel volledige financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Gewoon een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.

De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson was een ware kaskraker die veel stof deed opwaaien.

Naast Paula Bangels en Louis van Beek zijn ook Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates geen onbekenden voor de producent. Allen speelden al eens in een productie van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.

De eerste try out staat gepland op 23 september 2016. Indecent Proposal is aansluitend tot februari te zien in de Nederlandse theaters.

MATTEO VAN DER GRIJN, ROOS VAN ERKEL EN CHRIS TATES IN TONEELSTUK INDECENT PROPOSALTheater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl