Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com
Home Modern Klassiek Musicals Concerten Jazz en Pop Festivals Jeugd About Us
www.theateralert.com

LEUK! MAAR DAN ANDERS☆bX8⚧

Over de vermoeiende bezigheid altijd de leukste en de beste te moeten zijn

Je hebt nog maar net je eerste stapje gezet of de wedloop begint al: wie is het liefst of het stoerst of het slimst? Wie kan het snelste viool leren spelen of de gekste bekken trekken? Wie de moeilijkste sommen uit zijn hoofd uitrekenen? En wie heeft de meeste vrienden, of het meeste talent?

Leuk! is een ongepolijst, cabaretesk sprookje over de vermoeiende bezigheid altijd de leukste en beste te moeten zijn. Het leven als één grote absurde talentenshow, waarbij alles uit de kast wordt gehaald. Want er kan er maar één de winnaar zijn.

Makers en spelers

regie Liesbeth Coltof tekst Roel Adam dramaturgie Paulien Geerlings spel Femke Arnouts, Babette Engels, Victor IJdens en Tomer Pawlicki, scenografie Liesje Knobel kostuums Carly Everaert dramaturgie Paulien Geerlings educatie Wieke ten Cate

Spleelijst zie: www.toneelmakerij.nl


Holiday on Ice na vier jaar weer terug in Nederland

Holiday on Ice komt terug naar Nederland. Vier jaar nadat de wereldberoemde ijsdansshow haar laatste show in Nederland gaf, is ze vanaf maart 2017 met de nieuwste show BELIEVE in Utrecht, Breda en Rotterdam te zien. Vorig jaar november is BELIEVE in Duitsland in première gegaan en toerde vervolgens tot mei in Frankrijk. De shows van Holiday on Ice staan erom bekend dat zij samenwerken met de beste kunstschaatsers ter wereld. Schaatsers, die voorheen op Olympisch niveau schitterden, laten nu choreografieën van wereldklasse zien. Om de kwaliteit naar een nog hoger plan te brengen heeft Holiday on Ice de Olympisch en viervoudig wereldkampioen kunstschaatsen Christopher Dean als regisseur en choreograaf gevraagd. Onder zijn leiding is BELIEVE nog grootser en spectaculairder dan ooit. Livemuziek, mooie decors, schitterende kostuums en hightech special effecten maken van BELIEVE een show die elk hart zal veroveren.Theater Alert - 2016


info@theateralert.com

Bestel hier de nieuwe

Vernissage Art Magazine

6 nummers voor Euro 40,00

inclusief verzendkosten in NL

info@vernissage-magazine.nl

Bestel hier de nieuwe

Art Alert - Galerieagenda

10 nummers voor Euro 29,50

inclusief verzendkosten in NL

info@artalert.nl

Guitar Roadshow XL

Op zondag 18 september vindt de Guitar Roadshow XL plaats in Studio’s Aalsmeer. Dit is het gitaarfestival van Nederland, waar muziek- en gitaarfanaten kunnen genieten van een beurs, concerten en meet & greet sessies. Op de beursvloer presenteren diverse topmerken hun elektrische-, bas- en akoestische gitaren en alle denkbare apparatuur en accessoires. In de venues vinden optredens plaats met een variatie aan stijlen; van funky jazz sounds, intiem akoestisch tot keihard scheuren op de elektrische gitaar. Op het programma staan optredens van o.a. Jan Akkerman en Ruben Hoeke. De helden van het podium ontmoeten kan tijdens de meet & greet sessies.

T/m 31 juli 2016 hebben we een speciale Early Bird Actie waarbij u een korting ontvangt van maarliefst 25% t.o.v. de kassa-prijs.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor de Guitar Roadshow XL.http://ticketpoint.nl/

Bora Bora City Festival

Geniet op 3 juli en 4 september van diverse dj's, lounge en het echte Ibiza gevoel tijdens Bora Bora City Festival. Wegens het enorme succes van `Bora Bora Ibiza` in 2015 keert het festival in 2016 terug naar Experience Island in Loon op Zand met de `Bora Bora City Festival` editie. Nieuw dit jaar zijn de combitickets! Voor slecht €35,- kun je beide dagen genieten van dat echte "Ibiza gevoel". Mis het niet!

Tijdens Bora Bora City Festival kunt u ook Bora Bora Ibiza Market bezoeken. Met tickets voor Bora Bora City Festival heeft u gratis toegang tot de Ibiza Market. Met tickets van de Ibiza Market heeft u geen toegang tot het Bora Bora City Festival.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor Bora Bora City Festival en de Ibiza Market.  http://ticketpoint.nl/

POKON

Anarchistisch dansconcert voor kleuters

Zoals kinderen door de speeltuin razen, zo bestormen de drie spelers van Pokon het podium. Geef ze wat meubels, een keukentrap of twee, een gitaar en wat planten, en laten we even doen alsof je wél mag rennen, klimmen, dralen en vies worden. Wat volgt is een draaiende, waaiende, hikkende, ritmisch buitelende  en muzikaal struikelende stroom van noodzakelijk speelplezier. Ook al zitten we soms even klem – in een tafel, een trap of toch steeds weer die regeltjes – Pokon is onstuitbaar.

Met Pokon brengen De Dansers een ode aan spelen. Alle dieren spelen om te groeien – mensen dus ook. Een voorsdtelling vol beweging, ritme, inventiviteit en vriendschap, voor kinderen en volwassenen die niet stil kunnen zitten

http://www.dedansers.com/

Foto’s Thomas Geurts